DEEP TALKS 108: Marcel Jinoch – Hlavní barman nejlepší restaurace v New Yorku

O čem rozhovor je?

Jaké je to dělat pod šéfem, který má 30 let 3 michelinské hvězdy? Jak se z korporátního zaměstnání v Praze dostat až na pomyslný vrchol světové gastronomie? A jak najít odvahu jít za svými sny? V dalším díle podcastu jsem si pozval Marcela Jinocha, který opustil v 31 letech dobře placený korporátní job v marketingu a vydal se hledat svůj americký sen do New Yorku. Po 5 letech intenzivní práce se dostal jako hlavní barman do restaurace Le Pavillon legendárního kuchaře Daniela Bouluda, který 30 let drží 3 michelinské hvězdy.

Celý rozhovor

Další zdroje

Jak poslouchat podcasty?

Pro poslech podcastů je potřeba mít ve svém zařízení aplikaci, která poslech i ukládání podcastů umožňuje. K odebíraným podcastům je pak možné se dostat i offline.

  • iOS - iTunes Podcasts – zdarma, základní aplikace v rámci iTunes

  • Android - Player FM – zdarma, stáhnout zde

  • Windows Phone - Podcasts App – zdarma stáhnout zde

Pokud již aplikaci máte, klikněte sem, a mělo by se vám podařit podcast nainstalovat. Pokud ne, zkopírujte "http://deeptalks.libsyn.com/rss" a vyhledejte podcast v aplikaci manuálně.

Zde jsou ostatní díly